Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara cu garoafe albe si rosii

Coroana funerara cu garoafe albe si rosii

Livrare în

4 ore

1.025,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara traditionala cu garoafe, realizata din brad natural. Coroana funerara se poate depune la capela sau livra la o adresa la alegere, in 4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Coroana funerara cu garoafe albe si rosii se livreaza cu lenta (panglica) pe care putem scrie mesajul tau de condoleante personalizat.
ID: 22242

Compozitia produsului

Standard
Contine: 64 Garoafe rosu, 1 Suport coroana brad mare, 64 Garoafe alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului Coroana Funerara cu garoafe albe si garoafe rosii include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.