Caută

Coș

Buchete FloriLaleleBuchet de frezii, lalele si wax flower

Buchet de frezii, lalele si wax flower

Livrare în

2-4 ore

349,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aspect de primavara tarzie, cu verdeata si flori parfumate. Comanda acest buchet de flori pentru cei dragi si fa-le o surpriza! Buchetul contine frezii, lalele si wax flower. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) Important: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci. Acestia se vor deschide in maxim 24 de ore, daca in incapere sunt intre 23 si 25 de grade Celsius. Persoana care va primi buchetul se va bucura mult mai mult de prospetimea lui, in acest caz!
ID: 215945

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Lalele multicolor, 1 Verdeata Salal, 21 Frezii multicolor

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.