Caută

Coș

Buchete FloriAlstroemeriaBuchet de flori plin de dragoste

Buchet de flori plin de dragoste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
335,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un proverb romanesc cunoscut spune ca ”darul nu dupa marime, ci dupa dragoste se pretuieste”. Daruieste-i un buchet plin de dragoste! Comanda-l acum, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchetul contine trandafiri mov, orhidee cymbidium alb, alstroemeria grena, green tricks, dendrobium mov, minirosa roz. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 212533

Compozitia produsului

Standard
Conține: 7 Alstroemeria rosii, 3 Garoafe verzi, 4 Verdeata Aralia, 1 Orhidee alba, Cymbidium, 3 Orhidee mov, Dendrobium, 5 Trandafiri lila, 1 Minirosa roz
Premium
Conține: 7 Alstroemeria rosii, 3 Garoafe verzi, 4 Verdeata Aralia, 2 Orhidee albe, Cymbidium, 3 Orhidee mov, Dendrobium, 7 Trandafiri lila, 3 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.