Caută

Coș

Buchete FloriBujoriBuchet cu pampas roz

Buchet cu pampas roz

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
359,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet plin de culoare, cu cele mai iubite flori ale verii: hortensie si bujori. Comanda Buchet cu pampas roz pentru zile de nastere, aniversari sau zile onomastice. Buchet cu pampas roz se livreaza rapid, in toata tara, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, Buchet cu pampas roz se livreaza gratuit. Contine: bujori roz (in functie de sezonalitatea bujorului se poate inlocui cu trandafir sau hortensia), hortensia roz, cale roz, frezii roz, trandafiri roz, alstroemeria roz, pampas, verdeata si ambalaj dublu.
ID: 217287

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Alstroemeria roz, 3 Cala roz, 4 Frezii roz, 1 Hortensia roz, 5 Trandafiri roz, 3 Bujor roz
Premium
Contine: 2 Alstroemeria roz, 3 Cala roz, 4 Frezii roz, 2 Hortensia roz, 6 Trandafiri roz, 3 Bujor roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.