Caută

Coș

Buchete FloriBujoriBuchet cu lisianthus si dianthus

Buchet cu lisianthus si dianthus

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
435,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Culori pastel si culori puternice, vibrante, intr-un buchet superb, potrivit pentru aniversari, zile de nastere sau zile onomastice. Comanda Buchet cu lisianthus si dianthus cu livrare rapida, oriunde in tara. In peste 100 de orase din tara, buchetul se livreaza gratuit. Pentru fiecare comanda de Buchet cu lisianthus si dianthus primesti o felicitare cadou. Buchetul contine lisianthus, dianthus, trandafiri, bujori, spray roses, verdeata si ambalaj.
ID: 192097

Compozitia produsului

Standard
Aceast buchet este compus din: 4 lisianthus roz, 5 dianthus roz, 7 trandafiri rosii, 2 bujori/ trandafiri in functie de sezonalitate, 4 spray roz, verdeata si ambalaj.
Premium
Aceast buchet este compus din: 5 lisianthus roz, 6 dianthus roz, 8 trandafiri rosii, 2 bujori/ trandafiri in functie de sezonalitate, 5 spray roz, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.