Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet cu hortensie si mini dovleac

Buchet cu hortensie si mini dovleac

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
245,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ce simbolizeaza mai bine ideea de belsug daca nu o floare voluminoasa, precum hortensia, si un dovleac mini, care te duce cu gandul la bogatia toamnei? Aceste doua elemente ne-au inspirat in createrea unui buchet perfect pentru a fi oferit la o zi de nastere sarbatorita toamna. Buchet cu hortensie si mini dovlecel contine trandafiri, solidago, lisianthus, hortendie si mini dovleac. Buchet cu hortensie si mini dovleac se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit.
ID: 192177

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 1 hydrangea mov, 3 spray galben, 3 mathiolla mov, 1 solidago galben, accesorii, ambalaj si verdeata.
Premium
Acest buchet este compus din: 1 hydrangea mov, 4 spray galben, 4 mathiolla mov, 2 solidago galben, accesorii, ambalaj si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.