Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este o zi menita sa umple de caldura sufletele celor care isi celebreaza onomastica.

Pe 21 mai, sarbatoreste-i pe cei care se aniverseaza oferindu-le daruri florale de la Floria! Noi am facut o selectie a celor mai speciale buchete din Colectia dedicata acestei zile, insa poti vizuliza si colectia integrala aici.

Flori pentru Elena

Insasi simbolistica acestui nume o aseamana pe cea care il poarta cu lumina soarei, iar florile devin si mai vii in mangaierea razelor

Trandafirii si alstroemeria roz, freziile albe si cupele de cymbidium i-au pregatit Elenei un spectacol vizual pastelat si o vor alinta cu parfumulor lor sublim.

Pentru cea al carui nume iti aduce dulceata pe buze de fiecare data cand il rostesti, alege acest buchet din Colectia dedicata zilei de 21 mai.  

Culori bizantine

De ziua Sfintilor Constantin si Elena, calelele, florile ce au alinat durerea Evei cand plangand, iesea din Rai redeschid acum noi cai binecuvantate pentru sarbatoriti. Buchetul Culori bizantine este un cadou la fel de imperial precum inimile celor ce poarta numele imparatului Constantin si pe-al mamei sale, Elena. Lalelele mov, garoafele peach, trandafirii galbeni sunt doar cateva dintre florile care dau farmec acestui buchet plin de istorie.

Aranjament cu trandafiri si lalele

Blandetea adierii de vant  primavaratic si frumusetea florilor de sezon dau culoare si veselie aranjamentului cu trandafiri si lalele de la Floria.

Pentru ca nu le poti oferi luna de pe Cer, daruieste-le celor la care tii curcubeul ce vine sub forma acestui buchet impresionant de culori si miresme.

Buchet vesel si luminos

O ocazie de bucurie si o zi plina de lumina, acestea sunt primele doua trasaturi ale sarbatorii de pe 21 mai. Cand alegi cadourile pentru Ziua de Constantin si Elena, cu siguranta ca dintre buchetele Floria acesta unul dintre cele ce-ti vor cuceri privirea. Un design ce emana vitalitate si buna dispozitie plus parfumul fresh al primaverii – nu-i asa ca deja te-ai convins ca vrei Buchetul vesel si luminos?

Violet aniversar

La ceas aniversar se potriveste nimic altceva decat un buchet aniversar, asa ca pentru sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena alege acest cadou. Tonurile de roz pal, roz piersica si lila formeaza o paleta de culori apetisanta si tentanta pentru simturi. Comanda buchetul Violet aniversar pentru aceasta zi speciala.

Alege buchetele Floria din Colectia dedicata Sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena, in care Floria a pus o doza de magie binecuvantata!

Write A Comment