Florile sunt personajele care fac parte din povestea de dragoste a fiecărei femei. Prin urmare, pentru cele mai romantice dintre ele, am făcut un top 10 al florilor care sunt cele mai potrivite pentru ele. Trandafiri, bujori, lalele…tu ce flori ai lege pentru ea?

irissssssss

Femeile iși doresc eleganță prin simplitate, aplicând adesea conceptul less is more.  Din acest motiv,  buchetele de iris într-o singură culoare  sunt perfecte pentru o fire romantică..

În limbajul florilor, floarea de iris simbolizează legătura strânsă între două persoane, pentru că irişii sunt mesagerii iubirii. În funcție de culoarea lor, irişii au şi alte semnificaţii: irisul mov este un simbol al înţelepciunii, irisul albastru simbolizează regalitate, iar cel alb reprezintă puritate.

fs

Ce poate fi mai romantic decât o floare care este îndrăgostită de soare? Floarea soarelui este un simbol al adorației, loialității și a constantei în dragoste. Este un simbol al verii și unul din simbolurile florale cele mai importante în lumea occidentală. În China floarea soarelui simbolizează longevitatea dragostei. Nu uitați dăruirea unei flori a soarelui pitice semnifică „sunt mereu devotat ție”.

Buchetele cu floarea soarelui sunt un cadou perfect în timpul verii pentru firile romantice, indiferent de ocazie!
liliac

Supranumit „floarea memoriei”, oamenii spun că mirosul său trezește amintiri de mult uitate, care pot fi retrăite în amănunt. Liliacul semnifică misterul iubirii, care poate face ca o persoana să uite de sine în dragostea pentru persoana iubită. Din păcate ne bucurăm de prezența lui doar o scurtă perioadă din primăvară. Profită la maxim de acest moment pentru a oferi cele mai romantice buchete cu liliac.

orh

Folosită în special ca plantă ornamentală, această floare delicată, graţioasă şi exotică a fost şi este încă un simbol al dragostei, luxului și frumuseţii. Tot în vremurile demult apuse, orhideea era considerată un ingredient magic în elixirele preparate de vrăjitori, cerute de către femei care tânjeau spre tinereţe veşnică şi iubirea eternă a bărbatului dorit.

Simetria orhideelor le face să fie asociate cu perfecțiunea. În Marea Britanie, în Epoca Victoriană, orhideele erau oferite celor mai frumoase femei, iar chinezii din Antichitate considerau că orhideele simbolizează perfecțiunea omenească.

la

Cunoscute ca și simbol al primăverii, lalele sunt discrete şi finuțe. De aceea, reprezintă opţiunea ideală pentru o fire romantică.

În general, acestea simbolizează „dragostea perfectă”. Însă, fiecare varietate de culoare poate transmite un alt mesaj.
Astfel, avem lalele roşii, care sunt cel mai puternic asociate cu ideea de „dragoste adevărată”, în timp ce lalelele de culoare violet simbolizează „roialitate”.

Semnificaţia lalelelor galbene a evoluat de-a lungul timpului. În prezent acestea exprimă gânduri de bucurie, optimism şi încredere că totul va fi bine.
Lalelele albe pot fi folosite pentru a transmite un mesaj de preţuire, dar şi o modalitate prin care se cere iertare.

tr

Orice ar spune legendele, trandafirul este asociat cu declarația de iubire în toate nuanțele ei. O legendă spune că trandafirul s-ar fi născut dintr-un surâs al lui Cupidon, noi spunem doar ca este difiniția cadoului perfect pentru orice fire romantică indiferent de forma în care este oferit: buchet de trandafiri sau aranjament.

hor

Se spune despre hortensii că au toate calitățile pentru a fi clasificate drept flori fengshui, iar prezența lor în casă și gradină aduce noroc și prosperitate întregii familii. Originare din Japonia, sunt printre cele mai des folosite flori în buchetele de mireasă și în aranjamentele din cadrul nunților, datorită eleganței și a rafinamentului. Sunt printre puținele flori care se găsesc într-o gamă variată de nuanțe de albastru, ceea ce le dă o notă romantică. Iată de ce o poți răsfăța cu buchete cu hortensia sau aranjamente!

grf

Floarea este originară din zona mediteraneană. Numele provine de la cuvintele Dios= Zeus, și Anthos= floare, deci numele inseamnă Floarea lui Zeus. Și deși există multe preconcepții despre această garoafe, se clasează și ele în topul celor mai finuțe și elegante flori care pot fi un cadou perfect pentru o fire romantică. Se găsesc într-o multitudine de nuanțe, sunt foarte rezistente, iar buchetele de garoafe pot fi cu adevărat senzaționale!

buj

Inconfundabil, bujorii se fac imediat remarcați în aranjamente sau buchete florale. Sunt cadoul perfect pentru orice ocazie și în topul celor mai dorite flori atât pentru buchetul miresei cât și pentru aranjamentele florale ce alcătuiesc povestea nunților de vară. Sunt cel mai frumos cadou al verii.

Despre istoria bujorilor, despre legendele și puterile vindecătoare miraculoase pe care le are, toată lumea a scris. O să ne rezumăm la faptul că sunt flori unice și elegante, destinate tuturor femeilor delicate, rafinate și romatice. Suspină toată lumea când vine vorba de buchete cu bujori!

ama

Amarilisul face parte din familia crinului și este o floare spectaculoasă ca formă. Cu un colorit puternic, ce iși menține frumusețea și prospețimea până la 2 săptămâni.  Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de eleganța acestor flori atât de mult timp?

Fiind o floare de iarnă, buchetele de amarilis roșu sunt la mare căutare în sezonul sărbătorilor, atunci când încântă cele mai romantice firi!

Write A Comment