Vara asta ti-am pregatit cateva aranjamente florale numai bune de iubit si daruit celor dragi. Colectiile noastre sunt concepute si aranjate cu cea mai mare grija pentru ca stim cat de importanta este calitatea, mai ales cand alegi sa faci un cadou atat de special. Mai jos, ai cateva aranjamente florale pe care le gasesti la Floria vara asta. Asa ca nu mai cauta nicio alta florarie online si lasa-te surprins de aranjamentele noastre!

Flori in cutie

Poate cel mai popular tip de aranjament floral, florile in cutie nu numai ca arata elegant si sofisticat dar sunt si practice. De ce? Pentru ca toate florile sunt bine asezate intr-un burete umed care le asigura prospetimea si frumusetea pentru mai mult timp. Am creat aceste aranjamente florale folosindu-ne de cele mai colorate si parfumate flori insa iti spunem un secret: de departe cei mai populari sunt trandafirii rosii. Florile in cutie sunt perfecte pentru a fi daruite in orice ocazie, de la o nunta sau aniversare si pana la un botez sau o simpla intalnire la restaurant.

Clasicele buchete de flori

Ce poate fi mai frumos decat un buchet mare de flori primit in dar? Nimic. Iar ca sa te ajutam sa il alegi pe cel mai superb, ti-am pregatit un catalog generos de buchete de flori minunate cu care sa le surprinzi pe femeile dragi din viata ta. In plus, iti oferim flori proaspete si pline de viata care vor deveni cu siguranta atractia principala din casa iubitei sau mamei tale. Transmite-i cat de mult o iubesti cu cele mai colorate si parfumate flori.

Coronite delicate

Daca te mandresti cu o fetita premianta, aceasta merita o coronita pe masura. Floria.ro iti ofera coronite delicate si colorate, intocmai ca mica ta printesa. I le mai poti oferi si de 1 iunie ca sa o surprinzi placut. In plus, afla ca o coronita cu flori a devenit si un accesoriu extrem de popular in ultima vreme, fiind integrata cu succes in tinute boeme de vara.

Flori in vase de ceramica

Florile sunt superbe si fara alte accesorii insa cand sunt aranjate intr-un vas de ceramica, acestea primesc o nota de eleganta si sofisticare care va incanta orice femeie. Luam cele mai colorate si parfumate flori si le folosim pentru a crea aranjamente florale de exceptie, perfecte pentru a fi daruite unei persoane care iubeste frumosul, sofisticarea si luxul.

Cosulete vesele

Un cosulet rustic plin cu flori colorate e cea mai buna metoda de a aduce vara in viata si in casa femeii iubite. Alegem cu grija plantutele vesele si le asezam intr-un cosulet adorabil. Va fi perfect ca decoratiune pe o masa festiva, pe un birou sau pe noptiera iubitei tale ca ea sa se trezeasca in fiecare dimineata mangaiata de parfumul delicat al florilor.

Write A Comment