REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE

Cadoul perfect pentru ea (4 – 31 martie 2016)

Sectiunea 1 – Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este site-ul floria.ro (numit in continuare “organizator”). Decizia de participare la acest concurs, conform regulilor existente in prezentul regulament, constituie acordul explicit si irevocabil fata de aceste reguli. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul despre acest fapt.

Sectiunea 2 – Locul si durata desfasurarii concursului

Concursul „Cadoul perfect pentru ea” se va desfasura in perioada 4 – 31 martie 2016, ora 24:00, urmand ca premiul acordat in cadrul concursului (ceasul Vector Watch Luna Gold) sa fie livrat in 24 de ore.

Concursul urmeaza sa fie organizat si desfasurat pe teritoriul Romaniei prin intermediul site-ului floria.ro, la sectiunea blog. https://blog.floria.ro

Sectiunea 3 – Dreptul de participare

Concursul „Cadoul perfect pentru ea” este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania. Exceptie fac angajatii sau rudele organizatorilor de gradul I.

Sectiunea 4 – Conditii de participare

Pe durata concursului, prin intermediul site-ului organizator www.floria.ro va vor fi oferite informatiile necesare pentru inscrierea in cadrul concursului sau pe pagina de facebook.com/Floria.ro. Regulamentul concursului va fi disponibil in articolul incarcat pe blogul floria.ro, ce anunta concursul si specificul.

Sectiunea 5 – Modul de desfasurare a concursului

Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.

Concursul se va desfasura in periada 4-31 martie, astfel:

  • Cumparatorii ce achizitioneaza un buchet de flori de pe site-ul www.floria.ro in perioada 4 – 31 martie, ora 24:00, intra automat in tragerea la sorti pentru ceasul Vector Watch Luna Gold, oferit de Vector Watch;

  • Tragerea la sorti se va face automat, folosind aplicatia random.org la data de 1 aprilie, ora 14:00 prin introducerea in sistem a numerelor comenzilor procesate pe Floria.ro in perioada 4-31 martie 2016 si care indeplinesc conditiile concursului “Cadoul perfect pentru ea”;

Anuntam castigatorul pe data de 1 aprilie la ora 15:00 si il rugam sa ne transmita cui doreste sa trimitem ceasul Vector Watch.

Sectiunea 6 – Premiul oferit in cadrul concursului

Un ceas inteligent Vector Watch Luna Gold, in valoare de 482 EURO.

CARACTERISTICI

Rafinat, versatil si distinct; carcasa neagra slefuita discret, inelul superior cu finisaje lucioase de inalta precizie si cureaua maron din piele captusita (disponibila in 2 marimi) creeaza un obiect de o certa eleganta. Alura traditionala a ceasului inteligent Luna Contemporary a fost imbinata cu o autonomie de 30 zile pentru a te mentine conectat(a) la lumea moderna atat cat iti doresti.

MATERIALE & STRUCTURA

Carcasa din otel inoxidabil 316L de 44mm, cu sticla minerala

Carcasa cu finisaj auriu cu detalii lucioase atent slefuite

Dimensiune STANDARD

Recomandat pentru dimensiunea maxima a incheieturii de 185 mm

Rezistenta la apa de pana la 50 metri/5 ATM

AUTONOMIE DE 30 ZILE

Bucura-te de o autonomie de 30 de zile dintr-o singura incarcare a bateriei, utilizand cablul nostru de alimentare USB magnetic inclus.

COMPATIBILITATE

iOS (iOS 8 sau versiuni mai noi)

Android (Android 4.4 sau versiuni mai noi)

Windows (Windows Phone 8.1 update 1 sau versiuni mai noi)

Sectiunea 7 – Anuntarea si acordarea premiilor

Castigatorul premiului va fi anuntat pe blogul organizatorului floria.ro, in data de 1 aprilie, la ora 18:00, iar livrarea cadoului se va face in maxim 48 h de la contactarea castigatorului.

Castigatorul va fi rugat sa furnizeze numele complet, adresa pentru livrarea premiului, numarul de telefon, pentru a fi intocmite toate documentele necesare pentru acordarea premiului din concurs.

Daca castigatorul opteaza pentru ridicarea premiului personal, de la sediul www.floria.ro de la adresa (Bulevardul Primaverii, nr. 12, Bucuresti) este obligat sa prezinte un buletin de identitate.

Sectiunea 8 – Responsabilitate

Organizatorul concursului va acorda premiul persoanei castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre organizatorul floria.ro este finala si nu se supune nici unui recurs.

Organizatorul  floria.ro nu se va angaja in niciun schimb de corespondenta sau comunicare personala cu privire la competitie, castigatori, probleme procedurale sau rezultatele competitiei prin metode de comunicare directe sau electronice (telefon, e-mail etc).

Sectiunea 9 – Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta competitie in conformitate cu prevederile legii 667/2001.

Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial.

Sectiunea 11 – Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a organizatorului.

Sectiunea 12 – Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este facut public pe blogul organizatorului floria.ro.

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Data: 03.03.2016

Floria.ro

Write A Comment