Vin Sarbatorile! Si noi invatam din feedback-ul vostru (pentru care va multumim) si va oferim ceea ce va doriti. Am pregatit oferte speciale pentru Sarbatori!

De astazi avem pe site 10 noi produse la categoria Special. De fapt, am inlocuit toate buchetele categorie, cu exceptia celor 2 care s-au comandat constant: Buchetul Zilei si Cucereste-o. Ca tot am pomenit de el, Cucereste-o nu a dat niciodata gres pana acum, am fost informati discret 🙂

Cele 10 noi buchete sunt variate:

– 3 sunt gandite sa transmita dragoste, au si o inimioara atasata

– 2 sunt gandite pentru rude si prieteni, dar si pentru parteneri de afaceri, clienti si ocazii speciale

– 3 sunt dedicate Craciunului

– 2 sunt … foarte colorate 🙂

Pe scurt, cate un pic pentru fiecare. Este important de mentionat ca pozele sunt facute dupa buchetele reale, deci asa cum se vad asa vor fi si livrate si florile sunt in proportie de 90% importante de noi direct din Olanda, deci sunt frumoase si proaspete. Daca aveti si alte sugestii le asteptam pe mail si va promitem ca incercam!

Sa nu uitam … azi, 22 noiembrie, avem o oferta speciala pe Zumzi pentru 3 din aceste buchete, pe care le puteti comanda numai luni, numai pe Zumzi, la un pret incredibil: 49 de lei! Atentie insa, livrarea poate fi facuta doar intre 29 noiembrie si 4 decembrie 2010 la aceasta oferta speciala.

Write A Comment