Dacă te-ai întrebat care este cadoul perfect pentru ea, îți spunem noi – un buchet de flori, de la Floria, și un ceas inteligent Vector Watch Luna Rose Gold. Și știi care e cel mai frumos lucru, pe lângă florile noastre, care vor arăta perfect în brațele ei? Ceasul îl primești gratuit, pentru că ești un gentleman și oferi flori!

Pe scurt, cumpără orice buchet sau aranjament de flori, în perioada 4 – 31 martie și ești înscris, automat, în tragerea la sorți, care va avea loc pe 1 aprilie. Premiul constă într-un ceas inteligent, feminin, rafinat și versatil, cu carcasă aur roz, din oțel inoxidabil, șlefuită discret, oferit de Vector Watch.

Nu doar că acest ceas extrem de elegant se poate conecta cu telefonul și poți vizualiza diversele mesaje, fără a mai fi nevoie să scoți smartphone-ul din buzunar, dar bateria lui ține 30 zile!

Vector Watch este compatibil cu iOS (iOS 8 sau versiuni mai noi), Android (Android 4.4 sau versiuni mai noi) și Windows (Windows Phone 8.1 update 1 sau versiuni mai noi) și este deja apreciat în lumea întreagă.

Așadar, alege florile (poți să comanzi mai multe buchete – și pentru mama sau pentru sora ta – dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig) și umple-ți timpul cu cât mai multe bucurii, pentru cei dragi! Și poate că timpul celei pe care o iubești se va măsura cu Vector Watch Luna Gold.

Dacă vrei să afli mai multe despre concurs, poți citi regulamentul aici.

VECTOR LUNA - ROSE GOLD CASE - 5LINK BRACELET _1_font_view

1 Comment

  1. maxim , nota 10 plus, sunteti o echipa minunata , multumim ca existati

Write A Comment