Unii copii abia asteapta sa inceapa scoala, altii nici nu vor sa auda. Totusi, septembrie se apropie cu pasi repezi si, deci, la fel si vremea cand doamnele educatoare, doamnele invatatoare si doamnele profesoare primesc zeci de buchete de flori de la copiii atat de indragiti.

Oricine stie ca dascalii intineresc cate un pic de la an la an, iar acest lucru se datoreaza partial bucuriei de a primi flori proaspete la inceput de septembrie. Glumim, desigur, insa traditia de a oferi flori in prima zi de scoala nu poata fi trecuta cu vederea. Totusi, ce flori oferim in prima zi de scoala? Un buchet din flori de toamna

Flori pentru prima zi de scoala

Sursa foto: shutterstock.com

Un buchet jucaus pentru doamna educatoare

De la doamnele educatoare porneste toata povestea cu daruirea de flori in prima zi de scoala. Asadar, copilul, la fel ca parintii, va putea incepe sa isi marcheze inceputul de an scolar cu un buchet frumos. Nu exista o “reteta” anume pentru un buchet de flori care trebuie oferit. Recomandam, insa, ca inainte de prima zi de scoala, parintii si copilul sa inceapa un proiect de lucru manual (DIY – do it yourself): creati impreuna o vaza personalizata – daca imaginatia proprie nu da roade, veti gasi zeci de recomandari pe internet.

Urmatorul pas este sa alegeti o florarie suficient de bine aprovizionata incat sa aiba multe flori chiar si in zilele cele mai solicitante. Ideal este sa va orientati catre o florarie online, unde nu trebuie sa stati la coada pentru a primi buchetul dorit. Alegeti un buchet de flori maruntele si multicolore care sa incapa in vaza pe care ati creat-o: cateva fire de miniroza portocalii sau roz, alaturi de 3 fire de solidago, 3 cupe de cymbidium galben si cateva fire de hypericum ar trebui sa asigure doza de culoare.

Flori prima zi de scoala

Doamna educatoare va fi cu siguranta incantata de un dar personalizat!

Un buchet indraznet cu flori pentru invatatoare

Clasa I este deja un pas marcant pentru cel mic. Asadar, buchetul pentru doamna invatatoare va trebui sa fie vesel, dar cu o doza de seriozitate, nu-i asa? Cum alegem flori pentru invatatoare?

Trandafirii sunt intotdeauna o idee buna, caci acestia au un alt mesaj in functie de culoare, dar si in functie de aranjamentul din care fac parte. A oferi un singur trandafir ori un buchet foarte generos are un mesaj intim, insa daca aveti nevoie de un buchet de flori pentru invatatoare puteti alege 3 sau 5 trandafiri roz, galbeni, portocalii sau albi, iar apoi puteti completa cu frezii si bambus, pentru un aspect fresh si indraznet.

Sigur cel mic va face o prima impresie buna! In plus, florarii nostri vor sti cum sa aranjeze totul si ce plante decorative sunt necesare pentru a face buchetul sa iasa in evidenta prin bun gust!

Un buchet elegant cu flori pentru profesori

Gimnaziul si liceul si chiar si prima zi din anul universitar trebuie sa fie marcate de buchete elegante de flori pentru profesori. Fiecare pas in plus pe traseul scolar trebuie sa fie marcat prin aspectul buchetului de flori din prima zi de scoala.

Buchetul de flori pentru profesori nu trebuie neaparat sa fie mai mare, nici florile neaparat mai scumpe, insa combinatia de flori trebuie sa fie din ce in ce mai rafinata, pentru a se vedea felul in care scoala ajuta la cizelarea fiecarui spirit atat de frumos!

Asadar, va trebui sa aveti grija la nuantele florilor alese pentru fiecare buchet: intotdeauna sa existe un echilibru cromatic intre plantele foarte colorate si cele care le ajuta sa iasa in evidenta, cu un colorit mai discret.

De exemplu, pentru prima zi de liceu, ati putea alege un buchet cu flori de amaryllis si orhidee, imbratisate in cateva frunze decorative lucioase, insa la fel de bine puteti alege un buchet cu trandafiri de un roz discret, alaturi de cateva fire de hyppericum sau brunia, alaturi de bambus sau de crengute de copac, stranse impreuna de o funda uni.

buchet pentru profesori

Dar… cat costa florile pentru prima zi de scoala?

Intotdeauna pretul buchetelor de flori pentru profesori depinde de plantele folosite pentru fiecare aranjament: de tipul acestora si de numarul lor, desigur. In plus, daca sunt solicitate anumite plante in extrasezon, acestea pot avea un pret special. Avantajul achizitionarii unui buchet de flori online este faptul ca veti sti intotdeauna exact cat costa buchetul dorit.

Totusi nu trebuie sa va alarmati: pe site-ul nostru se vor gasi intotdeauna buchete de flori si aranjamente florale potrivite fiecarui buget, astfel incat sa puteti cumpara flori pentru profesori in prima zi de scoala pentru a face o impresie buna.

Write A Comment