Alege sa-ti surprinzi cele mai importante femei din viata ta nascute in nascute in zodia Scorpionului (23 octombrie – 21 noiembrie) cu un buchet de flori sau un aranjament floral unic, creat de specialistii Floria. Inainte sa alegi buchetele de flori pentru cele mai importante femei din viata ta nascute in zodia Scorpionului ar fi indicat sa tii cont de mai multi factori. In primul rand, ar trebui sa stii ca fiecarui semn zodiacal ii sunt inchinate mai multe flori. In al doilea rand, ia in calcul ca femeile din zodia Scorpionului au anumite gusturi si preferinte. In al treilea rand, analizeaza particularitatile fiecarei femei din zodia Scorpionului careia vrei sa-i oferi un buchet de la flori sau un aranjament floral.

Cum sunt femeile din zodia Scorpionului

Femeile nascute in zodia Scorpionului au, de regula, niste caracteristici similare. Femeile din zodia Scorpionului sunt ambitioase, senzuale si pun pasiune in tot ceea ce fac. De asemenea, ele au abilitati native de leadership si sunt foarte muncitoare. In plus, femeile nascute intre 23 octombrie si 21 noiembrie sunt foarte independente, dar extrem de loiale. Mai mult, femeile din zodia Scorpionului sunt atente la detalii, au o intuitie remarcabila si o memorie de elefant.

Ce flori prefera femeile Scorpion

Crizantemele reprezinta florile care se potrivesc cel mai bine femeilor Scorpion. Crizantemele simbolizeaza fidelitatea, bogatia si adevarul si, asemenea femeilor din zodia Scorpionului, sunt extrem foarte rezistente. Femeile Scorpion adora si florile de un rosu puternic, cum ar fi trandafirii. Trandafirii rosii transmit dragoste si sunt simolul iubirii eterne si romantice. Printre preferatele femeilor Scorpion se regasesc, tototada, muscatele, orhideele, minirosele si irisii. Un buchet pentru o femeie Scorpion ar putea sa cuprinda si Hypericum sau Lisianthus.

Buchete si aranjamente cu semnificatie

Floria a conceput o colectie de buchete si aranjamente florale care se adreseaza femeilor nascute in zodia Scorpionului. Alege buchetul „La multi ani”, care contine 7 irisi mov, 5 trandafiri portocalii, 3 santini verzi, 3 gerbera roz si verdeata, pentru un cadou de aniversare frumos si colorat. In cazul in care doresti sa-i arati unei femei Scorpion cat de mult o apreciezi, opteaza pentru aranjamentul „Calde aprecieri”. Un asemenea aranjament  include 2 trandafiri galbeni, 2 minigerbera galbene, 3 hipericum rosii, 2 minirosa galbene, 2 solidago si un vas de ceramica. Arata-ti dragostea inflacarata pentru femeia Scorpion pe care o iubesti printr-un buchet de 9 trandafiri rosiiFloria este alaturi de tine cu cele mai frumoase buchete si aranjamente florale pentru femeile din zodia Scorpionului!

1 Comment

Write A Comment