Sarbatoarea Internationala a Copilului da zilei de 1 iunie o semnificatie aparte. Desi este dedicata celor mici, ea reprezinta un prilej deosebit ca si cei mari sa isi aminteasca de perioada lipsita de griji a copilariei.  Pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari, Floria lanseaza Colectia buchete si aranjamente pentru 1 Iunie. Culorile veseliei si parfumul dulce ale acestor flori vin ca o mangaiere pentru cei cu suflet de copil!

Ce dar alegi pentru copilul tau?

Cununite si coronite de flori

Preferate deopotriva de fetite dar si de cele care au trecut de varsta copilariei, coronitele de flori realizate special pentru 1 Iunie in atelierele magice Floria sunt accesorii minunate pentru a fi puse in par. Incuneaza-i inocenta si gingasia fetitei tale sau iubitei, oferindu-le coronitele si coronitele Floria.

Inima din minirosa

Copilul tau merita toata iubirea din lume, iubire pe care trebuie sa i-o daruiesti zilnic. De 1 iunie, odata cu imbratisarile tale calde, ofera-i si un cadou de poveste: o inima din 17 trandafiri minirosa. Aranjamentul alcatuit din flori roz reda dulceata copilariei si evidentiaza frumusetea Zilei Copilului.

Buchetul Copilariei

6 lalelele galbene si vesele, 4 minirosa roz si delicate, 11 frezii albe si roz parfumate, 5 greentrix pentru un strop de prospetime si ranunculus alb-galben plin de bucurie –  toate se regasesc in Buchetul Copilariei de la Floria. Fa-l cadou copiilor tai, sau persoanelor care inca nu si-au pierdut inocenta, indiferent de varsta!

Buchet de flori – Vise Colorate

Copilaria este taramul viselor. Copiii sunt cei de la care si adultii trebuie sa invete sa viseze.

Buchetul de flori Vise Colorate din Colectia de 1 Iunie de la Floria te cheama parca intr-o lume de basm, unde orice dorinta se implineste din momentul in care te-ai gandit la ea.

Pentru ca visele sa devina realitate, este de ajuns sa crezi in ele. Ofera-le celor dragi increderea in ei prin acest buchet de flori!

Write A Comment