Pasionala ca un scorpion, pragmatica precum un Taur, sau o romantica incurabila ca un Rac? Spune-mi ce zodie este, pentru a-ti spune ce flori sa-i oferi! Cu ocazia Zilei Sarutului, surprinde-o cu un cadou potrivit personalitatii sale!

Femeia Berbec

Femeile nascute in acest semn zodiacal sunt firi puternice si increzatoare in fortele proprii. Ele sunt dinamice, debordand o energie contagioasa, insa dovedindu-si continuu dorinta de a detine controlul. Sunt firi aventuriere, care nu refuza nimic din ce le stimuleaza adrenalina. Potrivite entuziasmatelor femei Berbec sunt florile rosii, iar un buchet de lalele in aceasta nuanta este cadoul ideal pentru ele.

Femeia Taur

Chiar daca sunt recunoscute pentru incapatanarea lor, femeile din zodia Taurului, au o inima calda si o personalitate romantica si senzuala. Acestea au o afinitate pentru frumos, de aceea se numara printre cele mai mari iubitoare ale naturii. Un buchet de crini maestuosi sunt florile pe care ar trebui sa i le oferi unei femei Taur pentru a o cuceri.

Femeia Gemeni

Usor adaptabile si versatile, femeile Gemeni sunt unele dintre cele mai creative personalitati din zodiac. Avand o imaginatie foarte bogata, ele sunt firi jucause si sociabile si foarte amuzante in acelasi timp.

Floarea care simbolizeaza esenta acestui semn zodiacal este trandafirul. Posedand abilitatea de a transmite o gama larga de mesaje si de sentimente in functie de cromatica, un buchet de trandafiri urmeaza intocmai partile multidimensionale ale Gemenilor.

Femeia Rac

Adesea considerate emotionalele zodiacului, femeile Rac intruchipeaza exact tipologia romanticelor incurabile. Unii spun ca personalitatea Racilor poate fi definita printr-un singur cuvant: sensibilitate. Firii calde si iubitoare ale Racoaicelor i se potrivesc crizantemele.

Femeia Leu

Cea mai dominanta, spontana, creativa si extrovertita personalitate apartine femeilor nascute in zodia Leu. Ele sunt totodata calde si pline de generozitate, foarte increzatoare in fortele proprii si isi doresc tot timpul sa fie in centrul atentiei.

Daca vrei sa cuceresti o Leoaica, adauga in buchet flori de Floarea Soarelui, care se potrivesc cu firea ei exapansiva.

Femeia Fecioara

Fecioarele sunt firi harnice si meticuloase, acordand o atentie deosebita detaliilor. In timp ce femeile care poarta acest semn zodiacal sunt in mare parte modeste si timide, ascunzand o latura plina de intelepciune. Surprinde reprezentantele acestui semn zodiacal cu un buchet de crizanteme albe, care sa le stimuleze deschiderea catre oameni si care sa incite imaginatia Fecioarelor.

Femeia Balanta

Absolut fermecatoare – asa ar putea sa fie descrise, cat mai succint, femeile Balanta. Acestea detin echilibrul perfect intre bunatate si detasare, iar acelasi principiu il aplica si in relatiile sentimentale. Hortensiile reprezinta florile care se potrivesc cu personalitatea Femeilor Balanta, punand in evidenta latura lor sincera si deschisa.

Femeia Scorpion

Cunoscute ca avand cele mai intense personalitati, femeile Scorpion sunt puternice si pasionale. Firi tenace, ambitioase si cu o incredibila capacitate de convingere, ele sunt de asemenea sensibile, lasandu-se, deserori, prada emotiilor.

Rasfata femeia Scorpion cu un buchet de bujori rosii, plini de indrazneala.

Femeia Sagetator

Sagetatoarele sunt spirite intelectuale, puternice si energice. Femeile care se afla sub semnul astral al Sagetatorului sunt deschide spre inovatie si explorare, fiind foarte optimiste si ambitioase.

Surprinde personalitatea Sagetatorului cu fire de garoafe, flori care reflecta cu desavarsire setea de aventura a acestei zodii.

Femeia Capricorn

Pentru ca sunt un semn de pamant, Femeile Capricorn sunt responsabile si de incredere, fiind unele dintre cele mai serioase din intreg zodiacul. De aceea, lor li se potrivesc cel mai bine niste flori pentru care sa isi manifeste grija si atentia: violetele africane, cu petalele moi si catifelate.

Femeia Varsator

Nu te lasa pacalit de independenta Varsatoarelor, caci sub acest semn zodiacal se afla o fire extrem de romantica. Femeile varsator sunt loiale, intuitive, manifestandu-si adesea sentimentele de iubire.

Pentru femeia Varsator, alege o floare care simbolizeaza afectiunea pura: orhideea roz.

Femeia Pesti

Cunoscute pentru blandetea si rabdarea lor, cele nascute in zodia Pesti exceleaza atunci cand vine vorba de a empatiza cu cei din jur. Un semn de apa cu inima deschisa, spirit generos si plin de compasiune, asa este caracterizata o femeie Pesti.

Alstroeremeia, cu florile lor delicate si aspectul miniatural de liliac este exact darul care va mangaia personalitatea femeii Pesti.

Femeia de langa tine trebuie cucerita chiar si dupa ce este a ta. De Ziua Sarutului, alege buchetul de flori potrivit zodiei sale, din Colectia  dedicata!

Write A Comment