Ziua intamplarilor fericite este o ocazie de a transforma o zi obisnuita intr-una speciala. Poti sarbatori cea mai frumoasa intamplare din viata ta impreuna cu cei dragi ori poti face chiar ca aceasta zi sa fie un eveniment minunat prin a fi mai ingaduitor, mai bun si mai darnic cu cei din jurul tau.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta 5 cele mai frumoase intamplari din viata celebritatilor si buchetele de flori pe care le poti oferi cu fiecare ocazie. Acestea sunt menite sa te inspire si sa iti aminteasca de faptul ca lucrurile mici sunt cele care conteaza cu adevarat.

Anuntul primului copil al lui Beyonce si Jay-Z

Anuntul primei sarcini facuta de Beyonce este probabil cea mai spectaculoasa modalitate de a instiinta oamenii cu privire la un viitor bebelus. Momentul a avut loc in timpul MTV Video Music Awards, pe scena, imediat dupa incheierea piesei “Love on top”, cand Beyonce si-a descheiat sacoul si si-a expus burtica, fara ca macar sa spuna ceva. Momentul a extaziat intreaga sala.

Daca e vremea ca si tu sa dai vestea cea mare rudelor tale, iti recomandam sa alegi un cos cu flori deosebit si o felicitare personalizata in care sa anunti viitorul membru al familiei.

Cererea de casatorie facuta de Seal lui Heidi Klum

Descrisa de Heidi ca ceva ce ti se intampla o data in viata, cererea de casatorie facuta de Seal catre aceasta este de departe cea mai romantica din cate se cunosc pana acum. Seal si Heidi se aflau intr-o vacanta la ski in Canada. Acolo, cei doi au zburat cu elicopterul pe varful unui munte unde se afla igloo-ul pe care cantaretul il construise pentru ei doi. In interior era amenajat un pat cu petale de trandafiri si sampanie.

Vrei sa o ceri in casatorie? Iti recomandam sa ii oferi, alaturi de inel, cel mai cunoscut simbol al iubirii – un buchet de trandafiri delicati si sa ii adresezi marea intrebare.

Intalnirea dintre Reese Witherspoon si Jim Toth

Contextul in care Reese si Jim, sotul ei, s-au cunoscut este amuzant si simpatic totodata. Totul s-a intamplat la un eveniment unde, Jim se scuza in fata lui Reese pentru prietenul sau beat care a lovit-o din neatentie. Morala? Niciodata sa nu fii mai beat decat prietenul tau, s-ar putea sa ratezi iubirea vietii tale.

Cu ocazia Zilei intamplarilor fericite, surprinde-ti iubita! Fa ca intalnirea voastra sa fie ca prima data cand ati iesit impreuna si alege un buchet de minirosa pe care sa i-l oferi.

Tu cum alegi sa sarbatoresti Ziua intamplarilor fericite? Floria.ro este alaturi de tine in cele mai frumoase momente din viata ta.

Write A Comment