Daca vrei sa iti surprinzi partenera nascuta sub semnul zodiei Sagetatorului (22 noiembrie – 21 decembrie), trebuie sa ai in vedere mai multi factori, urmarind atent tot ceea ce ii place.

Fiecare semn zodiacal are propriile lui caracteristici, asa ca nu este de mirare ca unei zodii i se potrivesc nuantele pale, iar alteia, culorile puternice, uneia trandafirii sau alteia zambilele ori garoafele. Un buchet de flori realizat de specialistii Floria ar putea fi cea mai buna varianta pentru orice femeie ce inseamna ceva in viata ta si este nascuta sub semnul zodiei Sagetator. Trebuie sa urmaresti atent care sunt florile pe care femeile Sagetator le prefera, dar mai ales care sunt caracteristicile zodiei respective, si in functie de acest lucru sa alegi un buchet potrivit, special pentru ocazia respectiva. Iar daca nu stii multe despre florile pe care le prefera, ai putea incerca sa ceri sfaturile unor persoane avizate si sa creezi cel mai frumos buchet de flori.

Caracteristicile femeilor nascute in zodia Sagetatorului

Daca ne vom uita la simbolul acestui semn zodiacal – Centaurul – si daca vom face o comparatie cu cei nascuti in aceasta zodie, vom putea observa ca sunt firi foarte puternice, extrovertite, intotdeauna gata sa o ia de la capat. Ambitiosi peste masura, dar si firi optimiste, cei nascuti in aceasta perioada si sub semnul acestei zodii vor avea multe de castigat de-a lungul vietii, fiind firi independente si mai ales puternice. Sunt inteligenti si mereu cu o doza in plus de energie, astfel ca toti cei ce iubesc femeia din zodia Sagetator s-ar putea sa fie luati prin surprindere de mintea sa agera si foarte bine pusa in valoare. Nu putem nega ca sunt senzuale si mereu acorda multa atentie detaliilor, asa ca buchetul de flori ce urmeaza a fi oferit trebuie sa fie foarte atent creat, conform gusturilor sale.

Ce flori prefera femeile Sagetator

Finetea aparte, atentia la detalii sunt lucruri la care trebuie sa te uiti atent. Cu ajutorul specialistilor Floria, ai putea crea cel mai frumos buchet pentru iubita ta. Trebuie sa stii ca aceasta va fi cucerita de-a dreptul de garoafele de gradina si mai ales de cele de culoare rosie. Mereu dornice de aventura, de noi incercari, femeile Sagetator vor alege intotdeauna culorile puternice, dar si florile care rezista mult, acestea fiind firi ambitioase si foarte rezistente. Am mai putea aminti de narcise, papadii si chiar flori de dud. Sunt coplesite de frumusetea naturii si nu doresc sa faca multe adaugiri unui buchet de flori. De asemenea, nu refuza nici lalelele, zambilele si uneori nici trandafirii, in culori cat mai puternice.

Buchete si aranjamente cu multa semnificatie

Primavara devreme ai putea alege un buchet de flori de-a dreptul cuceritor, format din narcise. Floria a reusit sa culeaga flori frumos mirositoare si astfel a creat buchete de flori potrivite oricarei zodii. Ai putea alege sa ii spui Te iubesc” cu ajutorul unui buchet format din 29 garoafe rosii. Iubind inceputurile, mai mult ca sigur femeile Sagetator vor fi inspirate de buchetul „Primavara cu dragoste”, format din garoafe, anemone si frezii. De asemenea, buchetul Pentru ea” ar putea fi o varianta foarte buna, incantand-o cu lalele, frezii si trandafiri.

BuchetulDragoste nemarginita” ar putea fi o sugestie buna, potrivita unei ocazii speciale. In acest mod,  va puteti declara dragostea fata de persoana iubita, oferindu-i trandafiri rosii, orhidee, lisianthus, astilbe, dar si verdeata decorativa.

Indiferent de buchetul ales, specialistii Floria va sunt alaturi cu sugestiile cele mai potrivite pentru orice eveniment special, oferindu-va cele mai frumoase sugestii si combinatii, astfel incat sa surprindeti persoana draga cu un buchet de flori special creat pentru aceasta.

Write A Comment