Dacă ai o petrecere de organizat și vrei să incluzi în tot acest peisaj și flori, sigur o să te întrebi cum le poți transporta. Te temi ca nu cumva să se ofilească, să se răstoarne sau să se rupă. Ei bine, uită de aceste griji pentru că noi venim cu 5 sfaturi utile prin care tu poți transporta buchete de flori și aranjamente, în stare perfectă până acasă.

De cele mai multe ori alegem mașina ca și mijloc de transportare, pentru că e mult mai ușor și la îndemână. Dar să vedem și cât de util este atunci când vine vorba despre buchete de flori. Iată 5 sfaturi pe care le poți lua în calcul atunci când vrei să umpli toată casa cu flori.

flower-vase-393423_1280

  1. Pune întotdeauna florile pe podeaua mașinii. Acest lucru menține centrul de greutate al florilor redus și eviți astfel răsturnarea lor.
  2. Dacă știi că vei lua un buchet de flori sau poate mai multe, pune în mașină un vas adânc, cu foarte puțină apă. Poziționează vasul pe podeaua mașinii, în spatele unuia dintre scaune. Buchetele le poți pune astfel direct în apă după cumpărare, evitând deshidratarea florilor pe toată durata drumului.
  3. Dacă ai de transportat un aranjament înalt și fragil. Iată ce poți face:

✿ plasează aranjamentul într-un recipient încăpător

✿ înconjoară aranjamentul cu câteva prosoape, în interiorul recipientului,  pentru a-l menține cât mai fix

✿ dacă aranjamentul nu este suficient de greu, pentru a evita răsturnarea lui la viraje, poți pune de o parte și de alta a recipientului, obiecte mai grele care să-i împiedice astfel deplasarea

✿ o altă variantă ar fi  poziționarea recipientului în care se află aranjamentul, pe bancheta din spate a mașinii. Astfel îl poți prinde cu ajutorul centurii de siguranță.

4. În cazul unui aranjament lat dar nu foarte înalt, îl poți pune într-o cutie joasă, astfel încât florile să se poată răspândi peste partea de sus a cutiei. Iar pentru a împiedica deplasarea lui în cutie, poți folosi de jur împrejurul lui un prosop.

5. Evită să faci multe opriri, mai ales vara. Temperatura din mașină poate crește foarte mult și florilor nu le place acest lucru. De asemenea, florile nu trebuie să stea în lumina directă a soarelui chiar dacă sunt ținute în apă.

Important:  Poți folosi o cutie pe care să o decupezi în funcție de dimensiunea buchetului de flori sau a vazei. Astfel te vei asigura că florile nu se vor răsturna la viraje largi. Asigură-te că ai tot timpul un prosop în mașină în cazul în care, din neatenție, vaza se răstoarnă.

poza-blog

Iar dacă nu ai timp să te ocupi de transportarea florilor, ai o alternativă mult mai ușoară: Floria! Ai o gamă variată de buchete de flori și aranjamente care sunt livrate în 2 ore la orice locație dorești, în cele mai optime condiții de transportare. Florile ajung mereu proaspete, fără ca tu să depui cel mai mic efort!

Write A Comment