”Daca vrei sa fii iubit, iubeste”. Seneca

 

Jocul iubirii este unul complex dar unic, iar dacă ai întâlnit-o pe EA și nu știi cum să o cucerești, încearcă să îi oferi un buchet de flori. Nu e un clișeu, e un gest romantic, de bun gust, care cu siguranță o va da pe spate, și asta pentru că femeile, ca și florile sunt unice prin ceea ce transmit, prin însemnătate pentru cei ce îi sunt alături și mai ales prin bucuria de a fi în preajma lor.

cum sa o cuceresc

Florile sunt un element cheie, dacă nu cel mai important element atunci când vrei sa cucerești o femeie. Trebuie doar să afli ce flori îi plac. Dacă nu știi, uită-te la diferite buchete de flori de pe site și oferă-i acel buchet care îți aduce aminte de EA. Sigur nu vei da greș!

Pentru că florile sunt sensibile, frumoase, simpatice, mai sofisticate sau mai simple, este deseori dificil să alegem florile perfecte pentru EA. Dacă îți dorești să o cucerești sau, de ce nu, să o recucerești, să reînviezi pasiunea și bucuria din ochii ei, trebuie să îi arați că ești în primul rând, atent și iubitor, că te gândești la EA, oricând și oriunde ai fi. Și totuși, cum o cucerești cu florile? Trimite-i un buchet de flori, însoțit de o felicitare în care să îi spui ce simți, să îți pui sufletul pe tavă iar EA va aprecia acest lucru. Este foarte frumos să vezi cum un bărbat este copleșit de iubirea pentru o femeie și este și mai frumos atunci când își mărturisește sentimentele. Va ști că ești sincer și că o vei iubi așa cum merită. Dacă stai pe gânduri, imaginează-ți doar cum se va simți EA când curierul îi va oferi buchetul din partea ta.

cum o cuceresc

Sigur că oferim flori cu o ocazie specială, dar atunci când EA nu se așteaptă, surpriza va fi mai mare iar rezultatul… de neuitat. Poți să îi trimiți flori acasă, poate chiar la locul de muncă, și atunci vei fi sigur că o vei da pe spate. O vei surprinde și se va simți specială și apreciată de cei din jur și care vor fi martori la gestul tău.

Poți să îi trimiți buchetul de flori însoțit de mesajul tău pe o felicitare, dulciuri sau chiar un ursuleț de pluș pufos și simpatic care îi va aminti de tine chiar și când florile se vor ofili.

Vrei să își aducă aminte de tine? Atunci fii de neuitat!

2 Comments

  1. Amazing things here. I’m very satisfied to look your post.

    Thanks a lot and I am looking ahead to contact you.
    Will you please drop me a e-mail?

Write A Comment