Azi incepe toamna … noi flori si buchete, noi culori, noi surprize. Ne-am gandit sa iti facem si noi o surpriza: un CONCURS!

Arata-ne buchetul preferat, spune-ne povestea lui si noi iti trimitem cadou un buchet de flori unde (sau cui) vrei tu!

Care sunt regulile:

1. Adauga pe wall-ul Floria.ro de pe FaceBook poze sau video cu buchetul de flori preferat. Imaginile pot fi ale tale, ale unui prieten sau de oriunde dar, daca au fost preluate de pe net, trebuie sa ne spui si url-ul de unde le-ai preluat si sa te asiguri ca nu sunt protejate de copyright sau ai permisiunea detinatorului de copyright pentru a le folosi (altfel le vom sterge).

2. Spune-ne povestea buchetului: ce flori si accesorii sunt folosite, cu ce ocazia si cui l-ai oferi, ce semnifica pentru tine, de ce iti place.

3. Poti posta oricate imagini si descrieri vrei.

4. In fiecare saptamana (joi) vom alege cea mai frumoasa combinatie de imagine si text postata in ultimele 7 zile (de joia trecuta pana miercurea aceea) si-i vom oferi castigatorului/castigatoarei un voucher de 49 RON pentru a trimite un buchet cui vrea el/ea folosind www.floria.ro

Spor la postat!

24 Comments

  1. PAULA MIHAI Reply

    Imi plac foarte mult trandafirii. Mi-ar placea un buchet cu trandafiri galbeni si rosii. Mi l-as face cadou, pe 11 septembrie, de ziua mea.

  2. Giurgiu Domnica Reply

    Un buchet de trandafiri galbeni, m-ar face foarte fericita; as renaste,as fi in al noulea cer.Buchetul sa fie cu multa verdeata,of ! deja mi-l imaginez.L-as darui fiului meu pe data de 9 decembrie cu ocazia zilei sale de nastere.Ne plac deopotriva trandafirii galbeni: sunt viata noastra.

  3. In orce culoare florile sunt frumoase indiferent la ce trebuie la trandafir oameni stiu la ce cel cumpara si asa se alege culoarea respective. Doresc foarte multe succese pentru asa numit minunat echipa. Bravo- Doresc si la multi ani

  4. Cine lureaza sau este conducatori in acest domeniu , nu are soarta usoara. Pentru- ca cu florile nu este de jucat, vara caldura mare iarna frigul mare. Doresc numai bine cu foarte bine.

  5. Orce tip de buchet arate bine- pentrca florile sunt toate tipurile foarte frumoase, iar cine face astea lucru refer la executarea buchetelor are o esperiente mare, acest lucru trebuie felicitate asa numit minunat echipei. deci… Bravo

  6. Felicitari, bravo, – Cine iubeste florile este un om bun. Doresc ca cat mai mult oameni sa gandeasca asa si sa aiba mult floare acasa.

  7. Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thanks for your time!

Write A Comment