Când erai mic, învățătoarea avea grijă să-i poți oferi mamei tale celebra felicitare de 8 Martie, cu tine, într-o fotografie (de obicei decupată oval), stând cuminte în bancă, cu un zâmbet pierdut. Nu știm de ce, dar cadoul acesta era mereu o supriză frumoasă pentru mama ta, deși era, de fiecare dată, același, an de an (de școală primară). Probabil doar pentru că era de la tine, cu tine.

Acum, însă, pentru că ești mare, vrem să te ajutăm să-i faci un cadou care să-i placă nu doar pentru că e de la tine, ci pentru că i se potrivește cu adevărat. Un cadou la care a visat mereu.

Mai întâi trebuie să ne spui cum e mama ta:

A. Este o femeie puternică, cu o puternică încredere în sine, foarte hotărâtă, care se implică în tot ce face cu tot sufletul? Poate este și perfecționistă?

B. Este veselă, energică și se entuziasmează ușor? Are un optimism molipsitor? Toți oamenii o plac și iubesc să fie în jurul ei, chiar dacă este puțin… dezordonată?

C. Este gingașă, generoasă, foarte sensibilă? Este mereu elegantă, de o sensibilitate cuceriotare? La ea găsești, întotdeauna, cele mai bune sfaturi?

D. Este sobră, protocolară? Pentru ea totul trebuie să fie bine pus la punct, aranjat cu distincție?

Florile perfecte pentru mama ta, în funcție de personalitatea ei:

A. Trandafirii sunt florile perfecte, pentru mama ta. Indiferent de culoarea pe care o alegi, un buchet de trandafiri sau un aranjament în care predomină trandafirii îi va aduce foarte mare bucurie, de 8 Martie. Iar dacă îi combini cu orhideele, bucuria va fi imensă.

flori-buchet-de-15-trandafiri-multicolori-33291

Buchet 15 trandafiri multicolori

flori-noblete-feminina-33461

Noblețe feminină

B. Pentru mama ta, îți recomandăm florile de câmp și gerberele. De preferat ar fi să alegi mai multe culori vii și calde, dar poți opta și pentru un buchet din flori albe, cu accente colorate. Cu siguranță momentul primirii lui va fi, pentru ea, ca o petrecere reușită.

flori-gradina-de-vara-32729

Grădina de vară

flori-o-femeie-minunata-33464

O femeie minunată

C. Putem să punem pariu că mama ta iubește lalelele. Poți alege un buchet simplu, din multe lalele de aceeși culoare sau multicolore. Ori poți alege buchete mai creative, din lalele și frezii.

flori-cos-cu-101-lalele-multicolore-33425

Coș cu 101 lalele multicolore

flori-pentru-ea-33457

Pentru ea

D. Garoafele sau crizantemele îi vor spune cel mai frumos ”La mulți ani, mamă!”. Poți să alegi buchete simple, uni, sau aranjamente și buchete în care garaoafele sunt combinate cu trandafiri și crini, iar crizantemele sunt combinate cu gerbera și trandafiri.

flori-eternul-feminin-33466

Eternul feminin

flori-pentru-mama-32826

Pentru mama

Când te va suna mama ta, extrem de fericită, să-ți mulțumească, să te gândești și la noi!

Write A Comment