Black Friday este zilele acestea in mintea tuturor. Reduceri peste reduceri, oferte peste oferte, totul este negru zilele acestea.

Pentru ca Black Friday nu inseamna numai electronice cu discount, ci si flori cu preturi mici, de Black Friday Floria reduce preturile buchetelor de flori si abonamentelor.

Flori Black Friday

Dar pentru ca un gentleman nu ofera flori doar pentru ca au un pret redus, ci pentru ca doreste sa surprinda placut pe cineva drag, ne-am gandit ca Black Friday este o ocazie excelenta sa aflam cateva lucruri despre florile… negre.

 Florile negre sunt misterioase, elegante si par ca provin dintr-o lume magica, de basm. In realitate, florile nu sunt cu adevarat negre, ci tonuri intense si foarte inchise de grena si mov.

Acestea simbolizeaza putere, mister si eleganta, iar oferirea unui buchet de flori negre este un gest romantic si enigmatic.

Panselute negre

Culoarea lor este un violet foarte, foarte inchis, care pare negru. Unele dintre ele au centrul galben si accente de albastru electric. Se spune despre panselutele negre ca atrag dragostea catre cel care le primeste.

panselute negre floria

Dalii Negre

Acestea sunt de fapt un grena foarte inchis, uneri un ciocolatiu puternic. Intensitatea culorilor variaza, insa toate arata uluitor in buchete, sau ca piesa centrala a unor aranjamente mixte.

dalii negre floria{sursa foto:  The Treasured Petal }

Cale negre

 Acestea sunt foarte inchise la culoare, pornid fie de la tonuri de grena inchis, fie de la mov inchis. Calele negre sunt mult mai rare decat cele albe sau galbene, insa arata fantastic in buchete si sunt o declaratie de eleganta si rafinament.

In ultimii ani, buchetele de cale negre au devenit foarte apreciate la nunti, unde miresele doresc sa creeze un contrast puternic cu rochia de mireasa.

Cale negre Floria { sursa foto: www.flowersofthefieldlv.com }

Lalele negre

Ne amintim cu totii romanul lui Alexandre Dumas Laleaua Neagra si cautarea plina de peripetii a unei lalele negre, astfel ca acestea nu pot lipsi din lista noastra. Superbele lalele negre sunt de fapt mov foarte inchis. Intensitatea culoriii este perceputa in special cand se alatura unor flori in culori deschise. Buchetele rezultatea emana adesea o atractie deosebita.

Lalele negre Floria{ sursa foto: Floral Verde }

Orhidee negre –orhideea liliac

Acesta floare fantastica are niste “mustati” care ies din centrul florii. Este supranumita orhideea liliac si este de o eleganta desavarsita. Oferita singura, sau parte dintr-un buchet, acesta orhidee va fi apreciata si remarcata datorita texturii fine si culorii intense.

Orhidee neagra Floria{ sursa foto: www.redbubble.com}

Write A Comment