La Floria ne-am gandit sa inlocuim vechea zicala care spune ca un necaz nu vine niciodata singur cu o surpriza nu vine niciodata singura. Asa ca am creat sectiunea de abonamente disponibile la floraria noastra.

In ce constau abonamentele Floria?

Poti alege unul dintre cele 3 tipuri de abonamente  gandite special pentru tine:

1) abonamente zilnice  –  buchetele se livreaza in 5 zile consecutive, incepand cu ziua aleasa de tine la abonare („Fiecare zi este Unica”, „O zi 9 in fiecare zi”, „Zi de zi 19”,  „Surpriza in fiecare zi”, „Tu alegi”) – este modalitatea perfecta de a cuceri pe cineva,  a-ti cere iertare intr-un mod colorat si parfumat sau pentru a face o surpriza ce pare sa nu se mai sfarseasca.

2) abonamente saptamanale– buchetele sunt livrate timp de 5 saptamani consecutive la adresa sau persoana dorita de dumneavostra( „In fiecare saptamana alta idee”, „In fiecare saptamana alta surpriza”, ) – puteti alege acest tip de abonament daca doriti sa aveti tot timpul flori proaspete care sa va bucure simturile la birou su acasa.

3) abonamete lunare – timp de 12 luni consecutive livram cate un buchet superb in aceeasi zi, aleasa de tine( „Luna de luna”, ” Un an de trandafiri”  ) – iti recomandam cu caldura acest abonament daca esti plecat din tara si vrei sa le reamintesti celor dragi de acasa ca ii iubesti sau daca vrei sa faci cate o bucurie in fiecare luna.

Orice tip de abonament de la Floria ai alege trebuie sa ai in vedere cateva avantaje: este practic, economic(este mult mai ieftin sa achiti un abonament decat sa faci mai multe comenzi) si la indemana oricui – doar cu cateva clickuri poti sa faci surprize in ce zile si pentru cat timp doresti.

Write A Comment