Cu ocazia Sf. Alexandru multe românce își serbează numele. Profită de această zi și oferă-le sărbătoritelor dragi din viața ta, mamă, bunică, soră, prietenă, iubită, buchete de flori încântătoare.

Persoanele ce poartă numele de Alexandra și derivatele acestuia, se dovedesc a fi optimiste, sociabile, pline de viață, joviale și libertine. Unor astfel de femei trebuie să le dăruiești un cadou deosebit, care să le reflecte caracteristicile de personalitate și să le mențină zâmbetul pe buze.

În continuarea acestui articol îți propunem 5 buchete de flori pe care să le dăruiești Alexandrelor și Sandrelor în aceasta zi de sărbătoare.

Buchet de flori Culori vibrante

Alcătuit din trandafiri, lisianthus, frezii, buchetul este unul în care se armonizează verdele crud al verdeții ornamentale cu rozul plăcut al trandafirilor și albul pur al freziilor. Buchetul, în nuanțe puternice, discrete totodată, este potrivit pentru a fi dăruit mamei tale.

Buchet Cocktail de vară

Buchetul de flori este un vârtej de culori care îți încântă privirea și sufletul. Aranjamentul cuprinde hortensii, lisianthus, garoafe și alstroemeria. Alege să oferi sărbătoritelor din viața ta acest buchet de sezon, plin de viață și prospețime.

Buchet delicat

Acest buchet, cel mai nou din gama Floria.ro, este alcătuit din alstroemeria, lisianthus, trandafiri și hortensii, un amestec menit să creeze o explozie de culori și un sentiment de surpriză în inima celei care îl primește. Este perfect pentru a fi dăruit iubitei.

Buchet de flori Nuanțe de albastru

Acest buchet cuprinde lisianthus, alstroemeria, hortensii, minirosa, trandafiri, toate în culori vibrante și cu un parfum aparte. Dăruit cu ocazia Sf. Alexandru, acesta va aduce un zâmbet pe chipul celei care îl va primi.

Buchet cu crini gerberă și hortensie

Un buchet cu un aspect simplu, dar sofisticat totodată, în nuanțe discrete și vesele, este perfect pentru a fi dăruit oricărei sărbătorite, indiferent de vârstă. Alege acest buchet și cea care îl va primi nu se va putea abține să nu-și arate bucuria și încântarea.

Tu ce buchet de flori alegi pentru sărbătoritele din viața ta cu ocazia Sfântului Alexandru? Ține cont de sugestiile noastre și oferă cele mai frumoase aranjamente florale alături de o urare pe măsură.

Write A Comment