Dintotdeauna, florile au fost un cadou care arata inclinarea pentru gesturile gentile. Pentru ca aduc zambete persoanei care le primeste, ele au inceput sa fie oferite in diverse ocazii. Fie ca alegi sa daruiesti o floare, un buchet, un cos sau un aranjament, florile infrumuseteaza orice spatiu si bucura orice inima.

Top 10 ocazii cu care sa daruiesti flori

1.Valentine’s Day
De obicei oferi flori de Valentine’s Day. Insa ce ai spune daca darul de Valentine’s Day ar fi format dintr-o cutie de bomboane de ciocolata si un buchet de trandafiri rosii? De fapt, atunci cand te gandesti la sarbatoarea dedicata dragostei, iti vin in minte doua lucruri: ceva dulce si trandafirii rosii. Este oare un alt cadou mai potrivit si mai rafinat sa ii arati ca esti indragostit de ea? Poate inelul de logodna, insa sa ii lasam iubirii timp sa fie traita.

2. Ziua Mamei
Florile au devenit deja o traditie in ceea ce priveste cadourile pentru mame, nu doare de 8 Martie, ci si cu alte ocazii. Ele simbolizeaza frumusetea naturii si aduna intr-un buchet toata recunostinta si iubirea pe care o porti mamei. O Zi a Mamei fara flori ar fi, cu siguranta, o zi cu mai putine zambete.

3. Zile de nastere
Desi se obisnuieste ca barbatii sa ofere flori doamnelor, nu mai este considerat un lucru neobisnuit nici atunci cand se intampla invers. Fa-i un cadou mai atipic, dar care cu siguranta ca il va surprinde placut si alege un buchet din florile specificice lunii in care este nascut.

4. Prima intalnire
Un gest plin de gentilete il reprezinta oferirea unui buchet flori atunci cand te intalnesti pentru prima data cu ea. Ofera-i un buchet de trandafiri albi, pentru a-ti arata sinceritatea sau galbeni, pentru a-i aduce o raza de soare chiar si intr-o zi mohorata.

5. Aniversari
Atunci cand un barbat uita de aniversarea relatiei cu partnera sa, va fi nevoie de mai mult decat de un buchet de flori pentru a repara asta! Asa ca, cel mai bine este sa nu uiti si sa ii daruiesti florile sale preferate.

6. Balul de absolvire
Pentru a-ti cuceri partenera de dans pe care ai invitat-o la balul de absolvire, ofera-i o floare. Daca iti doresti ceva mai deosebit, creeaza pentru ea o bratara florala sau un accesoriu floral pentru par.

7. Venirea pe lume a unui nou-nascut
Nasterea unui copil este, cu siguranta, un motiv de bucurie. Mamica trebuie felicitata si de aceea este un moment bun pentru a-i oferi un buchet de flori, care, in mod cert, ii vor amplifica bucuria deja existenta.

8. Transmiterea compasiunii
Florile pot fi oferite si in momente mai nefericite cu care ne confruntam pe parcursul vietii. Astfel, coroanele de flori sunt o dovada a compasiunii si a empatiei pe care o transmitem in urma pierderii unui om apropiat.

9. Exprimarea scuzelor
Cel mai bun mod de a-ti cere scuze, mai ales atunci cand orgoliul nu te lasa sa faci asta prin cuvinte, este sa iti ceri iertare prin oferirea unui buchet de flori. Mai mult ca sigur, gestul tau nu va ramane neluat in seama.

10. Festivitati
Pentru orice alta ocazie speciala, cum ar fi o nunta sau un botez, este un gest de politete sa oferi flori atat miresei, cat si nasei. La fel de bine, le poti oferi atunci cand mergi in vizita la cineva drag.

Flori proaspete pe Floria.ro

Atunci cand nu ai timp pentru a cauta cadoul potrivit, Floria.ro este locul in care gasesti rapid darul perfect. Buchetele create de designerii nostri din plante proaspete care sa reziste mai mult timp sunt perfecte pentru a-i arata unei persoane ca sentimentele tale dainuie chiar si cand tu nu esti acolo. Comanda online buchetele de flori, iar noi le livram exact unde iti doresti!

Write A Comment