Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Pasiune

Aranjament in cutie Pasiune

Livrare în

2-4 ore

499,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament in cutie cu minirosa in culori pastel, combinate cu rosu pasional. Rezultatul? Un aranjament floral deosebit, cu design aparte, cadoul perfect pentru o zi de nastere. Comanda Aranjament in cutie Pasiune cu livrare rapida, in toata tara. Pentru fiecare comanda primesti o felicitare cadou. Aranjament in cutie Pasiune contine skimmia rosie si mix de minirosa. Forma si culoarea cutiei pot fi diferite, in functie de zona de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete mai mult timp.
ID: 192074

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie este compusa din: 5 skimmia rosie, 21 mix de minirosa, cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.